• Srce će te jednog dana jako zaboleti, pomislićeš, lakše je umreti nego voleti. Pokupi komadiće slomljenog srca i nastavi da voliš, da sanjaš, da želiš, nastavi da živiš iako je teško, jer naći ćeš nekog ko te je vredan, i shvatićeš da život nije tako NESREĆAN I BEDAN! (željka)
  • Rekli su mi da vrijeme lijeci sve.Zasto jos ne izlijeci me?Rekli su mi bices srecnija.Zasto bas s tobom ja nisam bila srecnija….?
    Svi rekli su,a znali su da srece nema,otkad nisi tu.Sta pricaju kad ne znaju,ni jutro ne svane kad nisi tu….Rekli su mi da ces plakati samo tren i bol ce prestati…Da ce neka nova pucina vrtlogom i mene odvesti,a ja bih tamo gdje si ti!
    Sve rekli su,a znali su da srece nemam otkad nisi tu!Sta pricaju kad ne znaju,ni jutro ne svane kad nisi tu.. (AzrA)
  • Kajes li se zbog rastanka, da li si me pozelela,ili drugu ljubav nasla a mene si prebolela,sve ce proci ali ja necu preboleti nase dane necu vise docekati sa osmehom zore rane!!! (EDIN)
  • Klizila je niz obraz i na usni stala… Bila je tako verla i tako mala,u njoj se skrivala tuga u njoj su bile boli…….. Ta je suza znala da te srce voli… 🙁 (sweet girl)
  • Ako ikada pozelis da volis drugu,onako kao sto sam ja tebe volet .Pazi da je ne izgubis kao sto sam ja tebe izgubila.Ako je ikada izgubis nemoj plakati,kao sto sam ja plakala,jer te suzama nikad nisam vratila!!! (anida)
  • Poslušaj me anđele,idi kud god te srce vodi,voli i ljubi al znaj koga i koliko. Neka ti bol ne bude mjerilo ljubavi i na kraju zapamti samo ću te ja voljeti. (MIRJANA SOKOLAC)