• Kažu da je ljubav slijepa. Sad sam se tek uvijerila. Jer kad sam tim istim putem prolazila ona me prevarila , na loš put me okrenula
  Nije mi dala šta sam htijela. Nije mi dala ono što sam uvijek tražila i uvijek željela. Nije mi dala njega. Ponekad pomislim da nam možda nije bilo suđeno. Ili možda slučajno mažem oči pokušavajuči da zaboravim. I istinu tu da u nešto drugo pretvorim. Imala sam sve što sam ikad mogla poželjeti ali nisam ga znala sačuvati. Poslije jednog trenutka ostala sam sama s bolom u srcu , ništa nije preživijelo osim mržnje i bola. Ne vrijedi mi ništa više da plačem i suze da lijem. Ne vrijedi mi da krivim tu svemočnu ljubav jer je do mene bilo…ja sam prokleta a ne on. Ali ipak dvoje treba za rastanak i sve nisu moje greške. Ljubomorna jesam bila i priznajem. Slomio me , pokvario me , ubio me sve do dna i sa ključem od mog srca putem otišao svojim i zato sad kažem u inat njemu koji je htijeo sve da ubije u meni…da nikad više nikad ne volim nikog osim njega. Ali evo izvoli moj odgovor na to sve na našu patetičnu ljubavnu priču…Još uvijek ču voljeti samo više nikad nikome srce otvoriti..
  (ŁaKiiCaa)
 • Parce papira…vlazno od kise…i sudbina umije tuzno da pise…okrenem tvoj broj i cujem ti glas,ja i ti,a nema nas…ako te neko pita volis li ikoga.sjeti se mene i reci nikoga….
  (…jednom malom iz sedmog….)
 • jedna ljubav
  jedna ljubav ne postoji nikad i nece da se
  vrati uvjek neko sretan deok durgi mora da pati
  oci moje gupe sjaj ali jedno znaj za mene ova
  ljubav prestati nece, ti si sav bol moje
  SRECE !!!!!!!
  (amena)