• Eyes from the tears dripping lips your name whispers heart hurts because these crazy loves!!!!!
  Kazu da je poljubac najljepsi susret na svijetu, hajde da se nadjemo!
  Zivot je borba, rijetka je sreca, u borbi duso istrajan budi, ne kloni nikad, pomisli samo da postoji srce koje te ljubi.
  Znam da volis cvijece sto lijepo mirise, al ne znam volis li onoga sto ti ovo pise!!
  Znam mali moj da si daleko od mene. Znam ja to, ali zasto me onda tvoje oci na svakom koraku prate?
  Znas li kako oci peku, znas li kako suze teku, kada gubis onog koga ljubis i kad molis onog koga volis.
  Znas li koliko je srcu toplo dok misli na tebe!
  Zovem te svaku vecer kad kucne nocni cas, al znam da neces doci jer sudbina rastavi nas.
  Zrak koji disem ne treba mi ne, koliko tvoje usne sto me ne ljube!!!!
  Zvat ces me jednoga dana, zvat ces me sigurno znam. Zvat ces me jednoga dana, kada ostanes sam!!!
  Zvijezde mogu pasti, sunce moze nestati, ali te voljeti necu prestati. Mogu pasti planine i stati rijeke, ali ce te moje srce voljeti u vijeke
  Ti si meni kao Coca-Cola…. Stetis zdravlju,razdrazujes nerve, negativno utices na san,ali ne mogu bez tebe ni sekund,a kamoli citav dan.
  Napisacu na svim ciglama ovoga svijeta da te volim, onda cu da molim boga ta te jedna tresne u glavu. Pa da vidis kako boli kad ti se nejavlja onaj koga volis…:)
  (i_love_you)
 • I kada sunce ispod zvjezda pobjegne ,i kada mjesec svoj zenit na nebu dosegne,znaj da cu tada misliti samo na tebe,ynaj da te tada zelim samo za sebe. Prije tebe ja ya ljubav nisam znala,prije tebe samo sa, bogu dane krala,a sad sam zaljubljena kao niko prije,a sada mi srce samo za tebe bije.Jeli moguce da se tako zaljubim,da se u dubini tvojih ociju izgubim i da nista na svjetu nije vazno,jer tvoja me ljubav jace od sunca grije.Nije mi zao sto sam cjeli zivot tebe cekala i jos bi ovoliko nebi li tvoju ljubav stekla,prije sam mogla sama da se drugima cudim,a danas i ja od ljubavi skroy poludim,Volimte,ti si mi sve na svjetu,za mene si ljepsi od rose u cvjetu,volim te kao nijedna druga do sada,jer tvoja ljubav mojim srcem i dusom vlada……..
  (malena)